VAW Bergeijk verhuisd!

Vandaag, zaterdag 6 november 2021, was het dan zover!
Om 09:00u. stipt stonden, jawel!, 11 leden paraat om alle spullen van de Bokkerijder te verhuizen naar de Willem Driedonkxpad 2, 5571 EN Bergeijk.
Terwijl Jack druk doende was met het deskundig demonteren van de zware appelpers sjouwden de overige leden alle losse spullen naar de vrachtwagen met laadklep voor aan de straat.
Als laatste werd de deur van de koelkast gedemonteerd zodat de koelkast door de deur van het berghok kon.
In 1 uur tijd was alles in de vrachtwagen geladen en konden de spullen op weg naar het Willem Driedonkxpad.
Daar aangekomen werd alles in omgekeerde volgorde uitgeladen, de fruitpers en de koelkast weer gemonteerd, spinnenwebben geragd.
Ondertussen werden al plannen gesmeed om de “brouwruimte” te voorzien van een aanrecht en extra stopcontacten. Het aansluiten op de waterleiding en afvoer via het verwarmingshok zou ook niet zo’n probleem zijn.
Tegen het middaguur kwam Inge met de heerlijke (hoe kan het ook anders) tomatensoep met pulled kip en champignons, werd door Peter koffie gezet om daarna ff te genieten van een gezamenlijke middagpauze.
Een aantal van de leden vertrokken omdat zij elders nog wat om handen hadden.
De “diehards” bleven om de resterende spulletjes op een goed plekje te zetten, zodat we volgende week vrijdag, 12 november a.s., onze eerste inloopavond in het nieuwe onderkomen konden inzegenen, mogelijk in gezelschap van een aantal leden van de Bergeijkse Schietclub “De Snor” .
Laten we dan toosten op een prettige en langdurige samenwerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.