Jaarlijkse mosselavond

Om 17:00 moesten we met man en macht nog aan de slag om de uien, prei en wortelen schoon te maken en in stukjes te snijden. Ingrediënten noodzakelijk bij het koken van de mosselen. Om ze een Aziatisch tintje te geven werd er  aan het kookvocht met mate nog citroengras, rode pepers, gember en koriander toegevoegd. Van te voren was er ruim 5 ltr. originele goulashsoep bereid. Als bijgerechten stokbrood en frites.
Gezien de gretigheid waarmee soep, mosselen, en niet te vergeten, de drank hun weg vonden naar de inwendige mens, kan geconstateerd worden dat er nergens iets aan mankeerde !
Ondanks waarschuwingen van Peter,  heeft de zelfgemaakte Sangria op enkele aanwezigen toch de nodige indruk gemaakt.
Wederom een geslaagde mosselavond, die in 2020 hoogstwaarschijnlijk weer op de agenda zal komen te staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.